‘Εμπορος ναρκωτικών μοίραζε κοκαΐνη με… ποδήλατο στη Λάρισα

‘Εμπορος ναρκωτικών μοίραζε κοκαΐνη με… ποδήλατο στη Λάρισα

Έναν ευέλικτο και αποτελεσματικό μέχρι σήμερα τρόπο είχε βρει ένας 47χρονος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών για να πουλάει την… πραμάτεια του. Χρησιμοποιούσε ποδήλατο, ένα πολύ προσφιλές μέσο μεταφοράς στον κάμπο της Θεσσαλίας, με το οποίο διακινούσε κοκαΐνη σε χρήστες της Λάρισας.

Ωστόσο αυτή τη φορά, το ποδήλατο δεν ήταν αρκετό για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εγκλώβισαν και έδωσαν μάχη για να τον ακινητοποιήσουν, καθώς αυτός αντιστάθηκε σθεναρά. 

Πάνω στον αλλοδαπό διακινητή, στο σπίτι του, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της συζύγου του και σε μια συστάδα καλαμιών που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 30 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 23,2 γραμμαρίων, έναν δοσομετρητή με υπολείμματα κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών και ιδιόχειρες σημειώσεις που έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας για τον εντοπισμό των προμηθευτών και των πελατών του 47χρονου.

Εκτός από το αυτοκίνητο και το ποδήλατο, στην κατοχή του Αλβανού κατασχέθηκαν 1.596,3 ευρώ και 3.500 αλβανικά λεκ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και αντίσταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter