Έμπρακτη στήριξη της Alpha Bank στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Εύβοια

Έμπρακτη στήριξη της Alpha Bank στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Εύβοια

Στο πλευρό των συμπολιτών μας στην Εύβοια που δοκιμάζονται μετά τη θεομηνία της Κυριακής 9 Αυγούστου βρίσκεται η Alpha Bank, η οποία προχωρά σε ειδικές ρυθμίσεις και διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων των πληγέντων Πελατών της και την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω της φυσικής καταστροφής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, η Alpha Bank θέτει σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα αναστολής έως και 12 μηνών στην καταβολή δόσεων στεγαστικών, επιχειρηματικών, καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών για

Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες της, που κατοικούν ή/και έχουν την επαγγελματική τους έδρα στις πληγείσες περιοχές και έχουν υποστεί ζημίες από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Επιπλέον, για Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες με καθυστερημένες οφειλές, προβλέπεται η αναστολή διεξαγωγής πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους, κατόπιν αιτήματος του Πελάτη και Πιστοποιητικού Δημόσιας Αρχής.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου με προνομιακό επιτόκιο, για την επισκευή των ζημιών σε κατοικίες.

Με τις ενέργειες αυτές, η Alpha Bank συμμετέχει στην πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων που προανήγγειλε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, στηρίζοντας ενεργά την τοπική κοινωνία στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση και να επανέλθει σε ομαλές συνθήκες το συντομότερο δυνατόν.

Προκειμένου να αξιολογηθεί η δυνατότητα ένταξής τους στις ειδικές ρυθμίσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Κατάστημα συνεργασίας τους έως και την 31 Δεκεμβρίου 2020.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter