Εμβόλια για τις υποπαραλλαγές της Όμικρον ετοιμάζει η BioNTech

Εμβόλια για τις υποπαραλλαγές της Όμικρον ετοιμάζει η BioNTech

Ανανεωμένα εμβόλια προσαρμοσμένα στις πιο πρόσφατες παραλλαγές της Όμικρον ετοιμάζει από τον Οκτώβριο η φαρμακευτική εταιρία BioNTech, η οποία συνεργάστηκε με την Pfizer για να αναπτύξει ένα ισχυρό εμβόλιο για τον COVID-19, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ακόμη εμβολιαστική εκστρατεία από το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Με τις πρωτοβουλίες μας γύρω από τα προσαρμοσμένα σε παραλλαγές υποψήφια εμβόλια για τον COVID-19, αναμένουμε αύξηση της ζήτησης στις βασικές αγορές μας το τέταρτο τρίμηνο του 2022, με την επιφύλαξη της έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές», δήλωσε ο Γενς Χολστάιν, οικονομικός διευθυντής της BioNTech.

Εν τω μεταξύ, η ίδια εταιρία ανακοίνωσε κέρδη 9,57 δισεκατομμυρίων ευρώ (9,76 δισεκατομμύρια δολάρια) για το πρώτο εξάμηνο του 2022, από σχεδόν 7,36 δισεκατομμύρια ευρώ την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η BioNTech αναμένεται να καταγράψει έσοδα 13 έως 17 δισεκατομμυρίων ευρώ από τα εμβόλια κατά του COVID-19 για το 2022.

Η είδηση της κυκλοφορίας νέων εμβολίων από την BioNTech έρχεται στο φόντο παρόμοιας πρωτοβουλίας από τη Moderna, η οποία εργάζεται επίσης σε επικαιροποιημένες εκδόσεις των εμβολίων της που θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή: Reuters

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter