ΕΜΥ: Βελτιώνεται ο καιρός το Σάββατο – Πτώση της θερμοκρασίας

ΕΜΥ: Βελτιώνεται ο καιρός το Σάββατο – Πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός βελτιώνεται το Σάββατο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ωστόσο, στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές με βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Κατά τόπους παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στο Ιόνιο και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς το πρωί πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αργά το απόγευμα. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στον Θερμαϊκό, πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter