Εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας ο Μητσοτάκης πάει τριήμερο στα Χανιά

Εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας ο Μητσοτάκης πάει τριήμερο στα Χανιά
Φωτογραφία αρχείου

Να ξεκουραστεί λίγο αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού –σύμφωνα με πληροφορίες- έφτασε στα Χανιά για να περάσει το τριήμερό του. Αφορμή αυτή τη φορά είναι η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου το μεσημέρι του Σαββάτου, που προφανώς ο πρωθυπουργός δεν θα άφηνε! Θα μπορούσε βέβαια, εφόσον κρίνει ότι πρέπει ,να πάει και να επιστρέψει αυθημερόν αφού έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, ακρίβειας, οικονομικής κρίσης.

Προφανώς του έπεσε πολύ βαριά η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ που τον καθήλωσε το προηγούμενο τριήμερο στην Αθήνα και είπε να ξεσκάσει λίγο μετά το κυβερνητικό και προσωπικό του Βατερλό που λεγόταν «Ελπίδα». Τότε που μια κακοκαιρία διάλυσε και τις τελευταίες ελπίδες της επιτελικής κυβέρνησης των αρίστων, των απευθείας αναθέσεων, της θνησιμότητας στις ΜΕΘ και πάει λέγοντας. Τότε που επίσης είχε εξαφανιστεί για ένα τριήμερο…

Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες να σκέφτονται πως θα περάσουν το μήνα τους, τι θα τους προκύψει, πως θα πληρώσουν το πετρέλαιο και τη θέρμανση ή τις σπουδές των παιδιών αλλά ο κύριος Μητσοτάκης μπορεί και το κάνει.

Εξάλλου ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το τι κάνουν οι υπόλοιποι και εν μέσω πανδημίας και ακρίβειας βρίσκει ευκαιρία να κάνει τριήμερο.

Εξάλλου ήρθε στην Εξουσία για την εξουσία και τα οφέλη, όχι για να ενδιαφερθεί για τους υπόλοιπους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter