Εν μέσω καλπάζοντος κορονοϊού επιτελική κοροϊδία – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Εν μέσω καλπάζοντος κορονοϊού επιτελική κοροϊδία – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Δόκτορες της προπαγάνδας. Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Documento ότι δεν τηρούνται αναλυτικά πρακτικά της επιτροπής επιστημόνων, έτσι ώστε να αλλάζουν οι αποφάσεις κατά την πολιτική βούληση

Εντολές Μαξίμου για τις «ειδήσεις» που δημοσιεύονται και για τον τρόπο που θα παρουσιαστούν

Eπιστημονική επιτροπή σε ρόλο πολιτικού κομισάριου

ΚYΠΡΟΣ Το «χρυσό» διαβατήριο στη διαφθορά…

Ο Μαλαισιανός Τζο Λόου με το ξέπλυμα δισεκατομμυρίων, η σχέση με τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και η στάση της κυβέρνησης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ Ρεσεψιονίστ και φασονίστ

O I.Σ.Καριώτης γράφει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οποίος μοιράζει στα «φιλικά» ΜΜΕ όχι μόνο τις ειδήσεις αλλά και το κείμενο που πρέπει να δημοσιεύσουν

ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Οι συνταξιούχοι πληρώνουν και τα λάθη του eΕΦΚΑ

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Ρίχνουν την ένταση τα 6,7 ρίχτερ

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ «ΔΙΚΑΙΟ» Κρατούμενοι στο έλεος του (κάθε) Χρυσοχοΐδη

Με νομοσχέδιο-έκτρωμα η Ελλάδα καταργεί ουσιαστικά τις άδειες και τις αγροτικές φυλακές

ΤΡΑΠΕΖΕΣ Σχέδιο «παράδοσης» της Πειραιώς σε ξένους επενδυτές α λα Eurobank

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ! Ο «επενδυτής» Λαυρεντιάδης ξαναχτυπά

ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ «Ο Αυγενάκης ξεπέρασε κάθε όριο αστειότητας»

To Docville

Οι μπουγάδες της Αθήνας στο Docville που κυκλοφορεί μαζί με το Documento

Η τέχνη της μπουγάδας. Εικαστικοί παρουσιάζουν τα έργα τους σε μπαλκόνια γύρω από την πλατεία Βικτωρίας και αλλάζουν τις κυρίαρχες αναπαραστάσεις για τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Μικρά φροντισμένα περβάζια, μπουγαδόσκοινα και απλώστρες πρωταγωνιστούν σε αυτό το ιδιαίτερο φωτογραφικό και καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

O γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι μας ξεναγεί στον εφιάλτη και στο όνειρο της κουζίνας. Μία συζήτηση με τον Σπύρο Οικόπουλο για την παράδοση, τη μόδα των σεφ, το παρόν και το μέλλον.

Ο Μιχάλης Ρέππας μιλάει στο Docville και την Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την παράσταση «Φεγγάρι από Χαρτί» που ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο. Μία συζήτηση για το Παγκράτι της παλιάς Αθήνας, τη νοσταλγία και τις αντιφάσεις της δεκαετίας του ’60, την πανδημία και τις αμερικανικές εκλογές.

Μια ομάδα πολιτών, σαν άλλοι Γαλάτες, στην Ύδρα, επιχειρούν να οικειοποιηθούν έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες δημόσιους χώρους του νησιού, την παλιά Δημοτική Αγορά. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Πώς οι εικαστικές εγκαταστάσεις των Αισχυλείων από διεθνής θεσμός ενδύονται έναν επαρχιώτικο μανδύα; Η πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια της Ελευσίνας 2021 Κέλλυ Διαπούλη γράφει στο Docville για τα «Ελευσίνια μυστήρια» και τη σύγχρονη τέχνη ως κυβερνητικό ντεκόρ.

Μια συζήτηση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Κουκαλάνι με αφορμή την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν». Το έργο -που αναφέρεται στον κοινωνικό αποκλεισμό, στη συμπερίληψη και την κοινωνική ισότητα- είναι γραμμένο από τον ιδρυτή του περίφημου βερολινέζικου θεάτρου GRIPS Φόλκερ Λούντβιχ. Συνέντευξη στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Πώς φανταζόμαστε τη ζωή χωρίς ίντερνετ; Οι επιμελητές της έκθεσης «Imagine you wake up and there is no Internet» Κατερίνα Γκουτζιούλη και Voltnoi Brege μιλούν στο Documento για τη συνύπαρξη ανθρώπου και μηχανής στον 21ο αιώνα.

Η Δανάη Παπαδημητρίου συστήνεται στο Docville μέσα από τη στήλη New Entries της Αφροδίτης Ερμίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter