Eν ώρα εργασίας το εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι – Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν παραπληροφόρηση από το ΑΠΕ

Eν ώρα εργασίας το εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι – Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν παραπληροφόρηση από το ΑΠΕ

Εν ώρα εργασίας τραυματίστηκε θανάσιμα ο 45χρονος εργαζόμενος στην προβλήτα 2 στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά. Ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει «βρώμικη είδηση» που διακίνησε το ΑΠΕ – ΜΠΕ και αναπαρήγαγε μερίδα των ΜΜΕ που υποστήριζε ότι ο εργαζόμενος ο οποίος σκοτώθηκε στην COSCO «μόλις είχε σχολάσει και επέστρεψε να πάρει από το σημείο κάποια προσωπικά αντικείμενα», ένας ισχυρισμός που καταρρίπτεται.

Δείτε επίσης: Τραγικό εργατικό δυστύχημα στον Πειραιά – Άνδρας χτυπήθηκε θανάσιμα από γερανογέφυρα

«Ο συνάδελφος μας δούλευε στη βάρδια 3-11, δούλευε στη γερανογέφυρα 10» τόνισε ο Μάρκος Μπεκρής πρόεδρος του Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ αναφερόμενος στη «βρώμικη είδηση» που διακίνησε το ΑΠΕ – ΜΠΕ και αναπαρήγαγαν ΜΜΕ ότι ο εργαζόμενος ο οποίος σκοτώθηκε στη COSCO «μόλις είχε σχολάσει και επέστρεψε να πάρει από το σημείο κάποια προσωπικά αντικείμενα».

Υπογράμμισε ότι το τραγικό δυστύχημα έγινε «περίπου στην αρχή της βάρδιας» και «όποιος αναπαράγει το αντίθετο είναι ψεύτης και έχει την ευθύνη για αυτά τα οποία λέει». Πρόκειται για «βρώμα που έχει βγει για να ξεπλύνει ευθύνες άλλων» πρόσθεσε ο Μ. Μπεκρής.

Την Τρίτη στις 11 το πρωί πραγματοποιείται απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στην COSCO όπως αποφάσισε το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης, στην πύλη του ΣΕΜΠΟ στον Πειραιά, στον χώρο του εργατικού δυστυχήματος.

Στην απεργιακή συγκέντρωση θα συμμετέχουν Σωματεία εργαζομένων και φορείς του Πειραιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter