Εν τέλει στην Πειραιώς βρήκαν μία «απάντηση» στις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Εν τέλει στην Πειραιώς βρήκαν μία «απάντηση» στις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Mε καθυστέρηση αρκετών ωρών, που αναδεικνύουν τον αιφνιδιασμό της, απάντησε τελικά η ΝΔ στο Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο κυκλοφόρησε βίντεο με τις θέσεις του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπέρ μιας μικτής ονομασίας των Σκοπίων, απευθύνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη το ερώτημα εάν συμφωνεί με τη θέση αυτή.

Το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανακοίνωση που εξέδωσε μόλις πριν από λίγο αφήνει το ερώτημα αναπάντητο και επιχειρεί αντεπίθεση αναδεικνύοντας τις γνωστές και διατυπωμένες διαφορετικές αφετηρίες των δυο κυβερνητικών εταίρων για το όνομα των Σκοπίων, δημοσιοποιώντας βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου.

«Αφού υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ότι είναι Κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018 ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η ΝΔ επιμένει στη λογική πως «δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον – εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας – είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter