Ένα από τα διασημότερα «βαμπίρ» έρχεται στην Αθήνα

Ένα από τα διασημότερα «βαμπίρ» έρχεται στην Αθήνα

Ενθουσιάζοντας τον περασμένο Μάιο το Φεστιβάλ των Καννών με τη συμμετοχή του στο υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα «Good Time» των αδελφών Τζος και Μπένι Σάφντι, o Ρόμπερτ Πάτινσον θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό.

Γνωστός από την επιτυχημένη τριλογία της Έκλειψης (Twilight), αναγνωρισμένος από τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ (στα υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα «Cosmopolis», «Maps to the Stars») και έτοιμος να επισκεφθεί το εκλεκτικό σύμπαν της Κλερ Ντενί (με το επιστημονικής φαντασίας «High Life»), ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά είδη και να κερδίσει το κοινό με τις ερμηνείες του.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, στις 23 Νοεμβρίου, από την Feelgood Entertainment, o Ρόμπερτ Πάτινσον θα βρεθεί στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time». Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Πάτινσον και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter