Ένα βήμα πίσω μετά τις αντιδράσεις από τον Άδωνη Γεωργιάδη για τις Λαϊκές Αγορές

Ένα βήμα πίσω μετά τις αντιδράσεις από τον Άδωνη Γεωργιάδη για τις Λαϊκές Αγορές

Μετά τις αντιδράσεις των παραγωγών αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκε να κάνει ένα βήμα πίσω ως προς τις αλλαγές στις Λαϊκές Αγορές.

«Σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση των λαϊκών αγορών δεν υπάρχει προς το παρόν. Η Γενική Γραμματεία, σε επίπεδο υπηρεσιών, επεξεργάζεται διάφορες προτάσεις αλλά ακόμα δεν υπάρχει κανένα προσχέδιο», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης, απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Μπούμπα.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης πρόσθεσε πως όταν θα υπάρξει ένα προσχέδιο, «στο οποίο θα έχουμε καταλήξει, τότε είναι προφανές ότι θα ξεκινήσει και ο θεσμικός διάλογος με όλους του φορείς, τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους των λαϊκών αγορών», συμπληρώνοντας ότι μέχρι να κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή, «ο διάλογος με όλους θα είναι εξαντλητικός».

«Έχω αποδείξει ότι είμαι μάλλον ο πιο φιλικός μέχρι σήμερα υπουργός του ελληνικού κράτους με τις λαϊκές αγορές» πρόσθεσε δίνοντας τα εύσημα στον εαυτό του και αναφερόμενος προφανώς στις αντιδράσεις, συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε να καταστρέψουμε τις λαϊκές αγορές».

Για το σύστημα των «μοριοδοτήσεων» σχετικά με τους πλειστηριασμούς θέσεων στις λαϊκές αγορές, ο Γεωργιάδης διαβεβαίωσε πως «δεν έχουμε πει ότι κάποιος θα πρέπει να έχει δύο διδακτορικά […] τέτοια προαπαιτούμενα δεν υπάρχουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter