Ένα επιβλητικό υδάτινο παλάτι στην άκρη του Αιγαίου

Ένα επιβλητικό υδάτινο παλάτι στην άκρη του Αιγαίου

Η ομορφιά συναντά την ιστορία στο νησί του Ιπποκράτη, με τη Grecotel να συμβάλλει προσθέτοντας μαγικές πινελιές στο ήδη υπέροχο τοπίο, χτίζοντας ένα υδάτινο παλάτι. Το Grecotel Kos Imperial καλύπτει μία απομονωμένη έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία περιτριγυρίζεται από εξωτική βλάστηση, καταλήγοντας στο Αιγαίο.

Το υπέροχο τοπίο με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και το εξωτικό ποτάμι που περιστρέφεται παιχνιδιάρικα γύρω από ένα νησάκι προτού να γίνει ένα με τη θάλασσα, συνδυάζεται με ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον μέσω των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει το resort, με στόχο να προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες σε όσους επιλέξουν.

Το Grecotel Kos Imperial δίνει τη δυνατότητα επιλογής 22 διαφορετικών τύπων δωματίων που καλύπτουν όλη την παλέτα προτίμησης, «ντυμένα» με καλοκαιρινά χρώματα και μεγάλες βεράντες που προσφέρουν μία εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο βρίσκεται ένα βήμα μακριά από μία παραμυθένια παραλία με κρυστάλλινα νερά, ενώ εντός του resort καταρράκτες και ποταμάκια διαπερνούν τους καταπράσινους κήπους, συνθέτοντας ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Η δυνατότητα θαυμασμού της υπέροχης θέας προσφέρεται επίσης και στους χώρους όπου λειτουργούν τα εστιατόρια και τα μπαρ του Grecotel, ούτως ώστε να απολαμβάνετε με στυλ το γεύμα ή το ποτό σας, χαλαρώνοντας σε μία αναπαυτική πολυθρόνα και απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του λόμπυ αλλά και το φαντασμαγορικό νησιώτικο τοπίο.

Καλοκαιρινές διακοπές στο Grecotel Kos Imperial σημαίνει ασφάλεια, ελευθερία, ατέλειωτο παιχνίδι για τους μικρούς και απόλυτη χαλάρωση για τους μεγάλους.

Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Το πακέτο της Grecotel περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή των παιδιών έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην «Τasty Corner» και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel.

Μία ευρεία επιλογή σε πρωινά γεύματα, από το λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων, αλλά και το πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή 35€/ενήλικα, Δωρεάν για min 5 διαν/σεις

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter