Ένα έργο που δεν πρέπει να ξαναπαιχτεί

Ένα έργο που δεν πρέπει να ξαναπαιχτεί

Πολλά έπεσαν τις τελευταίες ημέρες στο κεφάλι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκτός από ότι βρίσκεται σε αναμονή του περίφημου ταξιδιού του στο βουνό για να αποφασίσει ποιο πρόσωπο θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το κόμμα του να είναι τριχοτομημένο για τον λόγο αυτό, τα προβλήματα του παρουσιάζονται κατά δεκάδες.

Μετά τις αποκαλύψεις για έλλειψη πτυχίων από διάφορους πρωτοκλασσάτους υπουργούς του, κάποιοι βέβαια τα ανακαλύπτουν μετά την πάροδο μηνός (βλέπε Διαματάρη), έρχεται ο εκ μεταγραφής υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης να προκαλέσει αναταραχή με τα καμώματα των πραιτωριανών του ακόμα και στο ίδιο το όμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Και από το μπλοκάκι του, εκείνο ντε με το οποίο βαθμολογεί τους υπουργούς του, μαθαίνει ότι ο επί των επενδύσεων αρμόδιος όχι μόνο ψάχνει με το κιάλι επένδυση και δεν βρίσκει αλλά δεν μπορεί να βάλει και μια μπουλντόζα στο Ελληνικό, ενώ ο επί της γεωργίας βαριέται να πάει στο γραφείο του, γιατί τι σχέση έχει αυτός ο βαρύς ιδεολόγος ακροδεξιός με τους προλετάριους αγρότες;

Αφήστε ότι διαβάζει στα αποκόμματα των εφημερίδων που του στέλνουν ότι ο επί των δημοσίων έργων και με βαρύ όνομα υπουργός, δηλώνει ότι το μετρό του Πειραιά θα είναι μεν έτοιμο αλλά δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει γιατί δεν θα έχουν τοποθετηθεί τα μηχανήματα για τα εισιτήρια.

Και εκεί που πάει να ησυχάσει, του ψιθυρίζουν ότι κάτι φίλοι μεγαλοεπιχειρηματίες, αρχίζουν να γκρινιάζουν γιατί δεν περπατάει όσο θα ήθελαν η οικονομία ή τέλος πάντων όσα τους είχε υποσχεθεί.

Μεταξύ αυτών βέβαια και ο μεγάλος χρηματοδότης, ο εκ Πειραιώς ορμώμενος, που παρά τις παραιτήσεις δικαστικών που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη, δεν βλέπει να κλείνει καμία και φέρεται ως ταύρος εν υαλοπωλείω, στο δεύτερο ορμητήριό του, αυτό της Συγγρού.

Δεν έχει μάθει όμως ο πρωθυπουργός σε τέτοια πίεση. Αυτός τα είχε σκεφτεί όλα μια χαρά πριν τις εκλογές. Πως του βγήκαν τόσο προβληματικοί τόσοι συνεργάτες; Κάποιοι του προτείνουν ανασχηματισμό μετά τις διακοπές. Μπλέξιμο και η χώρα ξαναγυρίζει πίσω στο 2008. Το έργο αυτό το έχουν ξαναδεί όμως οι πολίτες της χώρας, τρομάζουν με τη δεύτερη προβολή του και είναι σίγουρο ότι θα εμποδίσουν να ξαναπαιχτεί. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter