Ένα κοπάδι κατσίκες «εισέβαλε» σε πόλη των ΗΠΑ και… «έριξε» το ίντερνετ (Video)

Ένα κοπάδι κατσίκες «εισέβαλε» σε πόλη των ΗΠΑ και… «έριξε» το ίντερνετ (Video)

Περισσότερες από 100 κατσίκες κατέκλυσαν σήμερα μια συνοικία στο Μπόιζι του Άινταχο, ξαφνιάζοντας τους κατοίκους και προκαλώντας ενθουσιασμό στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς απολάμβαναν να τρώνε γρασίδι, λουλούδια και φύλλα από τα δέντρα.

Το κοπάδι βρισκόταν για βοσκή, για να καθαρίσει από τα αγριόχορτα τμήμα γης στην κομητεία, όταν δεκάδες από τα φιλοπερίεργα ζώα απέδρασαν περίπου στις 7 το πρωί τοπική ώρα, βγήκαν στον δρόμο και άρχισαν να περιπλανιούνται σε προάστιο του Ουέστ Μπόιζι, όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης τους.

«Βρίσκονταν σε μια λιμνούλα, καθώς η κομητεία μας είχε προσλάβει να την καθαρίσουμε. Φαίνεται πως προχώρησαν εκτός των ορίων του δάσους και το έσκασαν από εκεί» δήλωσε ο Ματ Κάμπικα, ο ιδιοκτήτης του We Rent Goats, μιας εταιρείας που ενοικιάζει κατσίκες, για να καθαρίσουν τα αγριόχορτα σε ιδιωτικές και δημόσιες ιδιοκτησίες.

«Αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών και πολλά παιδιά ενθουσιάστηκαν» με το θέαμα.

Υπάλληλοι της εταιρείας τα οδήγησαν, δίνοντας μάχη με τα ατίθασα ζώα, σε ένα φορτηγό, μιάμιση ώρα αργότερα, στις 08:30 το πρωί.

Ωστόσο, η φήμη τους είχε ήδη ξεπεράσει τα όρια του Μπόιζι φθάνοντας στο Διαδίκτυο με τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να παρακολουθούν κάθε βήμα τους. Για παράδειγμα, ένας χρήστης του Twitter επισήμανε ότι έπειτα από 30 χρόνια θα εξιστορεί στα εγγόνια του τα γεγονότα «της μεγάλης εισβολής των κατσικών του 2018».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter