Ένα κουλούρι και ένα χαμόγελο για εκείνους που το έχουν ανάγκη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ένα κουλούρι και ένα χαμόγελο για εκείνους που το έχουν ανάγκη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Η πανδημία του κορονοϊού, έστω και αν δεν προκάλεσε υγειονομικό «τσουνάμι» ανάλογο της Ιταλίας ή της Ισπανίας, έδειξε τα… δόντια της στην ελληνική οικονομία και στους πολίτες που πάλευαν και παλεύουν να ορθοποδήσουν μετά από μία δεκαετία οικονομικής ύφεσης.

Ωστόσο, κάποιοι συμπολίτες μας, ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες, φροντίζουν ώστε οι οικονομικά αδύναμοι συνάνθρωποί μας να βρουν έναν λόγο να χαμογελάσουν, να δουν μία αχτίδα αισιοδοξίας στην άκρη του τούνελ που βιώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προσφοράς στην τοπική κοινωνία είναι το καινούριο κατάστημα «Κουλουράδες» στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Εκεί, στην Καραολή και Δημητρίου 76, νέοι άνθρωποι με αγάπη για τον συνάνθρωπο, φροντίζουν ώστε καθημερινά να προσφέρουν, εκτός από λαχταριστά κουλούρια, και πλατιά χαμόγελα. Πώς;

Ο επικεφαλής, Χρήστος Μέξης, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, είναι κάθε πρωί στη θέση τους για να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με γλυκά και αλμυρά κουλούρια και ζύμες που φτιάχνουν τη διάθεση.

Ωστόσο, δεν ξεχνάνε και εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται την περίοδο της πανδημίας. Έτσι, όποιος πραγματικά το έχει ανάγκη, ο Χρήστος και τα άλλα παιδιά, είναι εκεί και για εκείνους: με ένα κουλούρι και ένα χαμόγελο. Χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Τόσο το μεσημέρι, όσο και το πρωί.

Θα το βρείτε:

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 76 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τηλέφωνο: 21 1182 9896

Facebookkoulouradespapei

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter