Ένα… κουνάβι άφησε τα Γιάννενα και το νοσοκομείο τους χωρίς ρεύμα!

Ένα… κουνάβι άφησε τα Γιάννενα και το νοσοκομείο τους χωρίς ρεύμα!

Βράδυ Σαββάτου, λίγο μετά τις εννιάμισι με τα καταστήματα εστίασης γεμάτα και την κίνηση στους δρόμους αυξημένη, πολλές περιοχές των Ιωαννίνων βυθίστηκαν άξαφνα στο σκοτάδι.

Κατσικά, Πεδινή, Σεισμόπληκτα αλλά και περιοχές στο κέντρο της πόλης όπως η Λεωφόρος Δωδώνης, “ξέμειναν” από ηλεκτρικό ρεύμα. Οι σηματοδότες βγήκαν εκτός λειτουργίας γεγονός που δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα, στις ταβέρνες και τα ουζερί άναψαν φακοί και κεριά για να συνεχιστεί το φαγητό ενώ τα νοικοκυριά έμειναν στο σκοτάδι προσπαθώντας παράλληλα να μάθουν τι έχει συμβεί..

Τελικά, σύμφωνα με το epirupost.gr, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά και ευτυχώς σχετικά γρήγορα. 

Τι προκάλεσε την αναστάτωση; Ένα κουνάβι!

Ένα κουνάβι λοιπόν ανέβηκε σε έναν από τους κεντρικούς μετασχηματιστές που βρίσκονται στην Πεδινή. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί βραχυκύκλωμα και η γραμμή να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Τα συνεργεία κινήθηκαν άμεσα. Η πρώτη προτεραιότητα ήταν να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κάτι που έγινε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο διακοπής και στη συνέχεια όλες οι περιοχές που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα.

Ήταν ευτύχημα ότι οι τεχνικοί βρισκόταν στα Γιάννινα και λειτούργησαν αστραπιαία καθώς η διακοπή από την συγκεκριμένη βλάβη θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετές ώρες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter