Ένα «λάθος» σχόλιο για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε το Πάντειο σε κόντρα με την Σβίγκου

Ένα «λάθος» σχόλιο για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε το Πάντειο σε κόντρα με την Σβίγκου

Μια ανάρτηση που σχολίαζε τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο facebook, οδήγησε σε κόντρα μεταξύ Ράνιας Σβίκου και Παντείου.

Το βράδυ της Τετάρτης (25/1) το Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών – Πάντειο Πανεπιστήμιο» αναδημοσίευσε ανάρτηση του καθηγητή του τμήματος Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα είχε γράψει: «Δύο χρόνια… Αρκετά… Να μη γίνουν πιο πολλά…».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε το γεγονός, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, γράφοντας: «Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η επίσημη σελίδα πανεπιστημιακού τμήματος με αυτόν τον τρόπο. “Αριστεία”…».

Ωστόσο τo πρωί της Πέμπτης, o καθηγητής Άγγελος Συρίγος, με ανάρτηση στον λογαριασμό του ΔΕΠΣ διευκρίνισε πως επρόκειτο για δικό του λάθος: «Όλα αυτά οφείλονται αποκλειστικώς σε εμένα και στη σχετική άγνοια που έχω για τον τρόπο λειτουργίας του facebook, ειδικά όταν το διαβάζω μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. Λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα», έγραψε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter