Ένα με το πλήθος ο Κάρολος και η Καμίλα στην Ερμού: Οι χειραψίες, το κουλούρι και το φρέντο καπουτσίνο… χωρίς καλαμάκι (Photos + Video)

Ένα με το πλήθος ο Κάρολος και η Καμίλα στην Ερμού: Οι χειραψίες, το κουλούρι και το φρέντο καπουτσίνο… χωρίς καλαμάκι (Photos + Video)

Ένα με το πλήθος έγινε ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς περπάτησαν το πρωί της Πέμπτη, μέχρι την Καπνικαρέα και την πλατεία Ειρήνης.

Το πριγκιπικό ζεύγος έδειξε να απολαμβάνει την βόλτα του και την απήχηση που είχε η παρουσία του στους περαστικούς και τους τουρίστες καθώς εμφανίστηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας ώρα αιχμής.

Μίλησαν και αντάλλαξαν χειραψίες με πολύ κόσμο –πάντα με την (όχι και τόσο διακριτική) παρουσία της προσωπικής τους ασφάλειας, ενώ είχαν και μία γεμάτη… γαστρονομικά βόλτα καθώς όλοι είχαν να τους προσφέρουν το κατιτίς τους…

Στάθηκαν στην Ερμού για να δοκιμάσουν ένα κλασικό κουλούρι με σουσάμι που αγόρασε ο πρίγκιπας από έναν πλανόδιο πωλητή, δοκίμασαν λουκουμάδες ενώ λίγο αργότερα κάθισαν για καφέ, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα παρήγγειλαν φρέντο καπουτσίνο και μάλιστα χωρίς καλαμάκι, καθώς όπως είπαν στον σερβιτόρο δεν χρησιμοποιούν πλαστικά σεβόμενοι το περιβάλλον.

Μάλιστα, όταν βρέθηκαν στο ναό της Καπνικαρέας δεν αμέλησαν να προσκυνήσουν, γοητευμένοι από την σπάνια ομορφιά του μικρού ιστορικού ναού.

Νωρίτερα, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε βρεθεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου είχε συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter