Ένα μοντέλο διαφορετικό από τα άλλα – Είναι 26 και φαίνεται 60

Ένα μοντέλο διαφορετικό από τα άλλα – Είναι 26 και φαίνεται 60

Η 26χρονη Sara Geurts είναι ένα μοντέλο που σπάει τους κανόνες και αποδεικνύει ότι το διαφορετικό είναι εξίσου όμορφο.

Η νεαρή γυναίκα πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση, η οποία ονομάζεται «Dermatosparaxis Ehles-Danlos Syndrome» και ουσιαστικά εμποδίζει την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το δέρμα της να έχει την εικόνα που θα είχε το δέρμα μιας πολύ μεγαλύτερης γυναίκας.

Η Sara χρησιμοποιεί την πάθησή της για να σπάσει τα ταμπού της ομορφιάς στον σκληρό κόσμο της μόδας, λέγοντας ότι ενώ όταν ήταν νεότερη της δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια, πλέον τη θεωρεί ως το ομορφότερο πράγμα επάνω της, μια και η κάθε ατέλεια που έχουμε «μιλάει» για τις μάχες και τα ταξίδια μας στη ζωή.

Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στην ιστορία της ήταν το 2015, στο πλαίσιο του project «Love Your Lines» (Αγάπησε τις γραμμές σου), που ήταν αφιερωμένο στις γυναικείες ατέλειες και το βίντεο του οποίου έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views.

Η Sara εμψυχώνει με την ιστορία της όλες τις «διαφορετικές» γυναίκες, λέγοντας ότι στην πορεία θα γνωρίσουν ανθρώπους που θα τρομάξουν μαζί τους, μη ξέροντας πώς να αντιδράσουν σε κάποιον που δεν ταιριάζει με το πλήθος, αλλά δίνει το μήνυμα ότι το να μην ταιριάζεις με το πλήθος δε σημαίνει ότι αξίζεις λιγότερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter