Ένα ντεπονάκι στον κύριο Πρετεντέρη!

Ένα ντεπονάκι στον κύριο Πρετεντέρη!

Ο κ. Πρετεντέρης – ο Ιωάννης Βαπτιστής – «διδάσκει» σήμερα αξιοπρέπεια στην Αριστερά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Ίσως και στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, άσχετα αν οι δεσμοί του με τον πράσινο ήλιο ουδέποτε αμφισβητήθηκαν ισχύει ωστόσο το «στερνά τιμούν τα πρώτα»…

Αυτή τη φορά όμως δεν ασχολείται με την αγιογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε στέλνει μηνύματα, αλλά υπερασπίζεται τα όσια και ιερά του ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ και τέλος πάντων, της ιδεολογικής περιοχής της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Λοβέρδου…

Αν έχει απομείνει κάποια ιδεολογική περιοχή, ίσως αυτή της προσκολλήσεως στη συντηρητική παράταξη, κάτι σε δεκανίκι!

Αυτή τη φορά ο κ. Πρετεντέρης του Οίκου Μαρινάκη μέσα από τη στήλη του στα «Νέα» τα βάζει με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές που δέχονται τον Αλέξη Τσίπρα ως παρατηρητή στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Χολή στάζει ο Βαπτιστής!

Τι ότι ο Τσίπρας δεν έχει σχέση με το «σοσιαλιστικό μαγαζί» (προφανώς όλα μαγαζιά τα βλέπει), τι ότι είναι της προσκολλήσεως, τι ότι δεν τον υπολογίζουν οι ξένοι και τόση άλλη χολή που θα κορνιζάρουν τα πτυχία τους οι ψυχολόγοι όλοι.

Προσθέτει πως αυτό που συμβαίνει στο ΕΣΚ με τον Τσίπρα και την Γεννηματά «είναι η καλύτερη εικονογράφηση της κρίσης των κομμάτων».

Στο τέλος εμμέσως πλην σαφώς τον λέει και ξέμπαρκο και καταλήγει τραβώντας από την τράπουλα τους σοσιαλδημοκράτες του ’70 και του ’80 κοτσάροντας και τον Σημίτη ανάμεσά τους για να καταλήξει πως τότε υπήρχαν και κόμματα και παρατάξεις και ηγέτες…

Ένα ποτ-πουρί δηλαδή, έναν αχταρμά, γιατί αν γράψουμε για την πραγματικότητα και το μέλλον με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ούτε  την ψήφο του δεν θα βρει στις κάλπες!

Υ.Γ.  Το να θεωρείς τον Σημίτη και την παρέα του σοσιαλιστές, είναι όντως η μεγαλύτερη υπέρβαση αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και βέβαια «έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε»!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter