Ένα ολόκληρο χωριό γδύθηκε και φωτογραφήθηκε για καλό σκοπό (Photos)

Ένα ολόκληρο χωριό γδύθηκε και φωτογραφήθηκε για καλό σκοπό (Photos)

Οι κάτοικοι του χωριού Άιγουειντ του Κεντ αποφάσισαν να πετάξουν τα ρούχα τους, να αγκαλιαστούν και να ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό είτε μέσα στις επιχειρήσεις τους, είτε κατά τη διάρκεια των αγαπημένων τους χόμπι.

Περισσότεροι από 24 κάτοικοι πήραν μέρος στην φωτογράφιση συμπεριλαμβανομένου ενός κηπουρού, ενός personal trainer και ενός μαραγκού.

Με τις φωτογραφίες θα φτιάξουν ημερολόγια για το νέο έτος όπου και θα τα πουλήσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την ιδέα είχε μια 39χρονη αισθητικός, η Λόρα Τζίσμαν, η οποία κοινοποίησε την προτασή της μέσω Facebook.

««Είχα την ιδέα πριν από δύο εβδομάδες, την κοινοποίησα στο Facebook για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον και πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν. Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους» δήλωσε η 39χρονη αισθητικός, που και αυτή φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο.

Σε δύο εβδομάδες, η Λόρα κανόνισε να είναι όλα έτοιμα για την φωτογράφιση. Το ημερολόγιο θα εκτυπωθεί σήμερα Παρασκευή.

Στόχος τους είναι να εκτυπώσουν 100 ημερολόγια και να μαζέψουν 1.200 λίρες. Τα ημερολόγια θα είναι διαθέσιμα για αγορά από Δευτέρα και θα κοστίζουν 12 λίρες το καθένα.

Θα πωλούνται σε κάθε μία από τις επιχειρήσεις των ανθρώπων που συμμετείχαν στη φωτογράφιση αλλά και μέσω Facebook στη σελίδα «Iwade Naked Calendar».







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter