Ένα σπουδαίο μήνυμα γεμάτο χρώμα και αθωότητα

Ένα σπουδαίο μήνυμα γεμάτο χρώμα και αθωότητα

Οι ημέρες της καραντίνας αποτέλεσαν μία αναγκαστική δοκιμασία για όλους μας και ιδίως για τα παιδιά…

Η επιδημία της Covid-19 οδήγησε στο να «Μείνουμε Σπίτι» για αρκετό καιρό. Μία απόφαση που ελήφθη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, δίχως να λείψουν οι δυσκολίες  Η κατάσταση που διαμορφώθηκε υπήρξε πρωτόγνωρη για όλους και δη για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται εκτός σπιτιού, να κοινωνικοποιούνται , να παίζουν με τα υπόλοιπα παιδιά στο πάρκο ή στην αυλή του σχολείου τους. Κάτι το οποίο ήταν αδύνατο να συμβεί τις ημέρες της καραντίνας.

Ωστόσο, τα παιδιά δεν έμειναν μόνα τους, χάρη σε πρωτοβουλίες όπως αυτή των Goody’s Burger House. Το γνωστό σε όλους ArGOODaki που βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες στις επάλξεις, ανέλαβε δράση και τις πασχαλινές ημέρες, δίνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης στα παιδιά.

Από το Σάββατο 11 Απριλίου, μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, με κάθε παραγγελία Goody’s delivery, «ταξίδευε» και μία συλλεκτική ζωγραφιά, την οποία το κάθε παιδί μπορούσε να επέμβει, χρωματίζοντάς τη, αλλά και γράφοντας ευχές, ούτως ώστε στη συνέχεια να στείλει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης,τοποθετώντας τη ζωγραφιά στο μπαλκόνι του ή το παράθυρό του.

Σκοπός αυτής της κίνησης ήταν η δημιουργία ενός αόρατου συνδετικού ιστού επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών που κλήθηκαν να μείνουν σπίτι, ούτως ώστε να σταλεί μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Παράλληλα, το ArGOODaki συνέχισε να τροφοδοτεί την -έτσι κι αλλιώς- αδιάλειπτη στήριξη προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο διάστημα μεταξύ 11 έως 19 Απριλίου, από κάθε παραγγελία delivery διατέθηκε 1 ευρώ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», υποστηρίζοντας το έργο του Συλλόγου. Με «όχημα» του ArGOODaki, τα Goody’s θέλησαν να μετριάσουν και να απαλύνουν το αίσθημα της απομόνωσης των παιδιών που έμειναν στο σπίτι, ενώ συνέδραμαν και στον καθημερινό αγώνα ζωής που δίνουν εκατοντάδες μικροί μας φίλοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter