Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το νεοναζιστικό μόρφωμα κάνει την επανεμφάνισή του

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το νεοναζιστικό μόρφωμα κάνει την επανεμφάνισή του

Συγκεκριμένα το «Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγής» εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, τασσόμενη στο πλευρό των «μαθητών».

Στην ανακοίνωση «συγχαίρει τους “μαθητές” για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς»!

Η νεολαία της εγκληματικής οργάνωσης επιδοκιμάζει την επίθεση με σουγιάδες, πυρσούς και καδρόνια κατά φοιτητών που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση.

Η πρακτική θύμισε τα πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα με την αστυνομία η οποία ήταν παρούσα να στέκεται σε απόσταση και αμέτοχη.

Η ανακοίνωση:

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγχαίρει τους μαθητές του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς.

Συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων.

Ορθώς λοιπόν η μαθητική κοινότητα της Σταυρούπολης απομάκρυνε τους αριστεριστές συμμορίτες κάνοντας αυτό που η πολιτεία αρνείται να πράξει καλύπτοντας τους χαϊδεμένους της «ταξικούς επαναστάτες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter