Ένας άριστος αλαζόνας του Deree γελάει με τους νεκρούς των Τεμπών

Ένας άριστος αλαζόνας του Deree γελάει με τους νεκρούς των Τεμπών

«Μια βδομάδα μας έμεινε για να μας ζαλίζετε τα συκώτια με τα Τέμπη… Μετά θα πέσει άκρα του τάφου σιωπή» έγραψε ανερυθρίαστα ο Χάρης Δασκαλοθανάσης την Κυριακή 2 Ιουνίου σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) απαντώντας στον Κώστα Βαξεβάνη που δημοσίευσε το εξώφυλλο του Documento εκείνης της ημέρας με τίτλο «Έσβησαν και τις συνομιλίες για το μπάζωμα». Και επέμεινε σε άλλη μία ανάρτηση, δείγμα της πεποίθησής του και όχι του στιγμιαίου λάθους: «Θα γελάμε όταν μετά τις εκλογές ξαφνικά όλοι σας θα ξεχάσετε τα Τέμπη και τα “μπαζώματα” και όλες τις άλλες ανοησίες που διαδίδεται (sic) … μια βδομάδα έμεινε». 

Ποιος είναι ο κυβερνητικός υπάλληλος, θα αναρωτηθούν πολλοί. Κάντε όμως μια περιήγηση στο διαδίκτυο αναζητώντας το όνομά του. Δεν είναι κάποιος τυχαίος. Δείτε λοιπόν:

«Γιατί να επιλέξει κάποιος το Deree για σπουδές;» Αυτή την ερώτηση και πολλές άλλες που αφορούν τη φοίτηση στο αμερικανικό κολέγιο της Αθήνας απαντά στους νέους που τον ρωτούν και στους γονείς τους στις ανά την Ελλάδα εκδηλώσεις-παρουσιάσεις του Deree ο Χάρης Δασκαλοθανάσης. Έρχεται σε επαφή με τους νέους – αλλά δεν τους καταλαβαίνει– ο executive director for Outreach and Student Retention του Deree. Όχι μόνο εκ της θέσεώς του αλλά επιπλέον ανήκει στη διοίκηση ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος που φυσιολογικά πρέπει να έχει ευαισθησίες στην αντιμετώπιση των νέων, ακόμη κι αν είναι πελάτες του.

Εν τούτοις ο υπεύθυνος σπουδαστικών θεμάτων του Deree αποδείχτηκε ότι έχει περισσότερες ευαισθησίες για τον στενό κυβερνητικό πυρήνα. Προφανώς γνωρίζει ότι τα Τέμπη ήταν και είναι για τη ΝΔ ένα «κωλοτρένο» που πάει να της χαλάει το εκλογικό προφίλ του «άριστου» λίγο πριν από την κάλπη. Χυδαιολογεί πάνω σε νεκρά παιδιά, πάνω σε φοιτητές που είχαν την… ατυχία να μην έχουν επιλέξει το πανάκριβο Deree το οποίο ο ίδιος υπηρετεί. Συμπεριφέρεται ασυναίσθητα επειδή αποδεικνύει ότι είναι το 41% σε όλη την πολιτική-κοινωνική διάσταση της αλαζονείας. 

Ο «άριστος» μεγαλοπαράγοντας του Deree νοιάζεται περισσότερο για την επόμενη μέρα του (αποφοίτου του Κολεγίου) Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ από τους 57 που εξαερώθηκαν από την έκρηξη στα Τέμπη. Τον χαλάνε τα δημοσιεύματα για μονταζιέρες και μπαζώματα που συντάραξαν τον αγγελικό κόσμο του Μαξίμου. Ο Χάρης Δασκαλοθανάσης ενοχλείται και δηλώνει σε άλλη ανάρτησή του ότι «η κ. Καρυστιανού τελείωσε για μένα». Φοβάται ότι οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, τους οποίους προβάλλει στο πρόσωπό της η κ. Καρυστιανού, θα τελειώσουν την πολυαγαπημένη του κυβέρνηση. Είναι οι συγγενείς που μιλάνε σε πλήθη όπου σταθούν και τους ακούει το διπλάσιο από το 41% που ψήφισε την κυβέρνηση των «αρίστων».

Ο Χάρης Δασκαλοθανάσης είναι το πρόσωπο του Deree στον έξω κόσμο, το διαφημίζει για να αποκτήσει πελατεία. Το Deree άραγε αποδέχεται την επαίσχυντη και χυδαία στάση του κομματικού εξαπτέρυγου που κυριάρχησε πάνω στον εκπρόσωπο του αμερικανικού κολεγίου; Προφανώς γι’ αυτό μέχρι το βράδυ εξαφανίστηκαν τα μηνύματά του· είχε διαγράψει τον ίδιο τον λογαριασμό του – για να μην ψάξουν για τυχόν άλλες χυδαιότητες που έχει εκστομίσει. Κάποιος τράβηξε το αυτί στον ανάλγητο Χάρη Δασκαλοθανάση που δεν κοκκίνισε από ντροπή για όσα έγραψε με την αλαζονεία του 41% ούτε σκέφτηκε ότι μπορεί να παίζει τη θέση του κορόνα – γράμματα. Αλήθεια, υπάρχει λογοδοσία στο Deree; Πώς θα επιληφθεί σε αυτό το κομματικό ξεγύμνωμα του επιφανούς στελέχους του; Κάτσε λίγο πίσω αν περάσει η μπόρα, όπως είχε πει ο Μητσοτάκης στον άλλοτε σύμβουλό του (και επίσης απόφοιτο του Κολεγίου) Νίκο Γεωργιάδη;

«Θα γελάσουμε που από την επομένη των ευρωεκλογών το θέμα “Τέμπη” θα εξαφανιστεί εντελώς από την επικαιρότητα. Όσο χρησίμεψε, χρησίμεψε…» έγραψε και σε άλλη ανάρτησή του στο X ο γελαστός Χάρης Δασκαλοθανάσης. Η καθεστωτική δικαιοσύνη του Χάρη Δασκαλοθανάση μετριέται με κομματικές ψήφους και όχι με το να λάμψει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι συγγενείς των αδικοχαμένων με κρατικές ευθύνες νεκρών. Ο Χάρης Δασκαλοθανάσης ενοχλείται. Οι ψηφοφόροι και το Deree δεν ενοχλούνται από τις καταγέλαστες απόψεις του; 

Θ.Κ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter