Ένας «άριστος» ρατσιστής και μακεδονομάχος διοικητής του Νοσοκομείου της Κω

Ένας «άριστος» ρατσιστής και μακεδονομάχος διοικητής του Νοσοκομείου της Κω

Βίος και Πολιτεία οι νεοδημοκρατικές επιλογές για τις διοικήσεις των Νοσοκομείων όπου όπως φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα «παρκάρει» όλα τα στελέχη του κόμματος που… προσέφεραν τόσα πολλά σε αυτό και στον αγώνα κατάληψης του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου της Κω είναι ο Τάσος Τσαχουργιανίδης, ακραιφνής νεοδημοκράτης, τέως πρόεδρος της Ν.Δ. Λέρου, πρώην πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλή. 

Αλλά οι ιδιότητές του δεν τελειώνουν εδώ. Εννοείται αντι-σύριζα μέχρι κόκκαλο, ρατσιστής που μιλά για επιδρομή όταν αναφέρεται στους πρόσφυγες και εννοείται μακεδονομάχος…

Ο ίδιος βέβαια τώρα δηλώνει: «Η υγεία δεν έχει χρώματα, στόχος μου είναι η επίλυση καθημερινά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς» σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί θεσμικός και «υπεράνω»

Ας τον γνωρίσουμε όμως:

Εννοείται πως πάλεψε για το κόμμα:

Για όσους θέλουν να ακούσουν τον ύμνο της ΝΔ:

Εννοείται πως είναι καθαρόαιμος αντιΣΥΡΙΖΑ

Ο Τάσος Τσαχουργιανίδης όμως έχει μια ψύχραιμη οπτική γωνία για το Μακεδονικό. Άγνωστο παραμένει τι λέει τώρα μετά την αναμενόμενη κωλοτούμπα της κυβέρνησης:

Εννοείται πως ο Τάσος Τσαχουργιανίδης δεν στηρίζει τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο και χαρακτηρίζει «πρόεδρο της προδοσίας».

Μπορεί να θεωρούσε και την ΕΡΤ ως «Πράβδα του ΣΥΡΙΖΑ»…

Όσον αφορά τη διεθνή πολιτική, η άποψή του ακολουθεί:

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος… Η άποψή του για τους πρόσφυγες είναι «λαθρομετανάστες»

Ενδεικτική η ανάρτηση που έκανε τον Αύγουστο για τη φωτιά στη Λέρο: «(…) ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα σχετικά με το μεταναστευτικό το οποίο χθες στη Λέρο είχε τη μεγάλη φωτιά. Ο Μετανάστης είναι Μετανάστης, Ο Παράνομος Μετανάστης είναι Παράνομος Μετανάστης, Ο Λαθρομετανάστης είναι Λαθρομετανάστης, ο κλέφτης και διαρρήκτης είναι κλέφτης και διαρρήκτης, ο εμπρηστής είναι εμπρηστής. Τέλος».

«Πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους εισβολείς, όπως θέλετε μπορείτε να τους πείτε» είπε τον Οκτώβριο σε τηλεοπτικό παράθυρο, με αφορμή κινητοποίηση του σωματείου.

Στα τέλη Οκτωβρίου, βιντεοσκόπησε την άφιξη φουσκωτού με πρόσφυγες στη Λέρο και να αναρτήσει το βίντεο στο Facebook, ενώ σχολίασε: «Ντροπή, αίσχος, φόβος …… ΑΠΟΒΑΣΗ ακριβώς κάτω από το σπίτι μου». Λίγο αργότερα, έθεσε τα πραγματικά ερωτήματα: «Απροστάτευτοι εντελώς. Φυλάμε σύνορα; Κοιμόμαστε ήσυχοι; (…) Υπάρχει ηθικός αυτουργός για όλο αυτό; (…)».

Το πως ένας άνθρωπος τόσο εμπαθής που ο λόγος του διχάζει θα μπορούσε να ήταν μια σωστή επιλογή για τη θέση διοικητή του νοσοκομείου, παραμένει πάντα μια απορία…

Απορία παραμένει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προεκλογικά έλεγε πως θα φέρει manager του ιδιωτικού τομέα για να αναλάβουν τα δημόσια νοσοκομεία κατέληξε στο να τοποθετεί πωρωμένα κομματικά στελέχη.

Ίσως η απάντηση να βρίσκεται στην «επιβράβευση» κομματικών στελεχών, άσχετα με τις αξίες τους και τις γνώσεις τους… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter