Ένας Ελληνας στο ιατρικό τιμ της Γιουβέντους!

Ένας Ελληνας στο ιατρικό τιμ της Γιουβέντους!

Οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για ποδοσφαιριστές, προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Είναι και για τους… γιατρούς των ομάδων. Ετσι, ο Έλληνας γιατρός, Νίκος Τζουρούδης, έκανε μια μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό και ανέλαβε νο 2 υπεύθυνος στην πρώτη ομάδα της Γιουβέντους!

Ο Νίκος Τζουρούδης θα βρεθεί στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ιταλίας στο πλευρό του επικεφαλής, Λούκα Στεφανίνι και θα έχει υπο την επίβλεψη του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους άλλους μεγάλους άσους της «Μεγάλης Κυρίας». Εχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αθλητιατρικής και φυσιοθεραπευτικής αγωγής με ένα πολύ βαρύ βιογραφικό του. Υπήρξε γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες και ήταν υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze.

Ο Ελληνας επιστήμονας έχει διατελέσει επικεφαλής ιατρικών επιτελείων ποδοσφαιρικών ομάδα και ειδικά στην Ελλάδα έχει περάσει τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από τον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία θήτευσε σε Μπρέσια και Κιέβο Βερόνα, στην Αγγλία στην Γουέστ Χαμ, στη Ρουμανία στη Στεάουα, στη Σαουδική Αραβία στην Αλ Χιλάλ, στα Αραβικά Εμιράτα στην Αλ Άιν. Τελευταία ήταν στην Κύπρο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter