Ένας εργάτης σκοτώθηκε στα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Ένας εργάτης σκοτώθηκε στα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Ένας εργάτης έχασε σήμερα το πρωί της ζωή του στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέφλεια, κάτι που επιβεβαίωσε και η εταιρεία «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» μ ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν. Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο εργάτης έπεσε από την σκαλωσιά του ενός πυλώνα του γηπέδου, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της πτώσης.

«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα από την ανακοίνωση, η Πυροσβεστική είχε γράψει στο twitter: “Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά, επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα”

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter