Ένας Ισπανός μεταξύ των νεκρών στην επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου

Ένας Ισπανός μεταξύ των νεκρών στην επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου

O Ισπανός Ιγνάθιο Ετσεβερία, ηλικίας 39 ετών, που αγνοείτο από το Σάββατο, σκοτώθηκε στην επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου, επιβεβαίωσαν σήμερα το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών και η οικογένειά μου.

«Η κυβέρνηση νιώθει βαθιά θλίψη και απογοήτευση έπειτα από την επιβεβαίωση των βρετανικών αρχών ότι ο Ιγνάθιο Ετσεβερία είναι μεταξύ των θυμάτων που σκοτώθηκαν στις βίαιες τρομοκρατικές επιθέσεις το Σάββατο στο Λονδίνο» επισημαίνει το ισπανικό ΥΠΕΞ σε ένα δελτίο τύπου.

Νωρίτερα σήμερα η Μαδρίτη είχε θέσει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τον χρόνο που χρειάστηκε η Βρετανία προκειμένου να αναγνωρίσει τα θύματα, επισημαίνοντας ότι η καθυστέρηση αυτή στην ταυτοποίηση των στοιχείων προκαλεί μεγαλύτερη θλίψη στην οικογένεια του θύματος.

Ο 39χρονος Ετσεβερία, που διέμενε στο Λονδίνο, εθεάθη για τελευταία φορά να πηδά από το ποδήλατό του για να βοηθήσει μια γυναίκα που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει με τον δράστη ορμώντας εναντίον του με ένα σκέιτμπορντ, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter