Ένας νεαρός πελεκάνος και μια αλεπού στην πόλη (Photos)

Ένας νεαρός πελεκάνος και μια αλεπού στην πόλη (Photos)

Τι θα λέγατε αν μέσα στην πόλη βλέπατε έναν πελεκάνο ή μια αλεπού να σουλατσάριζε στο γκαζόν;

Όπως μα ενημερώνει η ANIMA (Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής) τα δύο αυτά περιστατικά σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, αλλά με διαφορετικά αίτια.

Στην πρώτη περίπτωση, ο πελεκάνος, που επρόκειτο για έναν νεαρό και εξαντλημένο ροδοπελέκανο εντοπίστηκε στο σιντριβάνι του Golden Hall.

«Η ΑΝΙΜΑ έσπευσε, το ταλαιπωρημένο πελεκανάκι “συνελήφθη”, μπήκε αμέσως σε ορό και τώρα κοιτά ήρεμο τα ψάρια του. Οι ροδοπελεκάνοι βρίσκονται σε μετανάστευση αυτή την εποχή και το μικρό, που μπορεί να έχει γεννηθεί στο Δέλτα του Δούναβη, έχασε την οικογένειά του στο ταξίδι προς Αφρική. Ασυνόδευτο ανήλικο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Facebook.

https://www.facebook.com/anima.gr/posts/2311299448943285?__xts__%5B0%5D=68.ARA7hU3PZx81gw8cCb8JqlgMhBRqGOqdrIJ_fX2WWj8BkAIUb7YRoPFdXza5kMd6T1Q8BYpHGYNiLxKWXAwTdLoS8nLX_la7c5wSuDz-UjN4SZh7PSiNhHR1kr3SgElXGN8AJs9kGf-6WNfAxjsMU4NcgpFa6VToad4brx8nqMAvBxwR6SBJxzzb5lzdtvcYBCmVPO5auv8&__tn__=-R

Δείτε τις φωτογραφίες: 








Στη δεύτερη περίπτωση εθεάθη μια αλεπού στο γκαζόν του ΟΤE, στο Μαρούσι

«Η αλεπού στην πραγματικότητα μένει στο ρέμα πίσω από το κτήριο και βγαίνει στο γκαζόν για να παίξει και να φάει με τις γάτες. Είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση της επιχείρησης και παρακολουθούμε το θέμα», αναφέρουν!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Πηγή: ANIMA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter