EΝΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

EΝΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Πιάστηκε με την Interview στην πλάτη και αντί να απαντήσει επιτίθεται με ψέματα στο Documento

Με μήνυση και αγωγή απαντά η εφημερίδα

Μεγάλη έρευνα: Το «πέτσωμα» ως μέθοδος στα ΜΜΕ και στις δημοσκοπήσεις. Η παραδοχή της ποινικής ευθύνης από τον Αδωνη

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο κουμπάρος και ο κουμπαράς

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τον υπουργό που μοιράζει λεφτά τα οποία δεν είναι δικά του αλλά δικά μας και τα βουτάει από τον δικό μας κουμπαρά για να τα τσεπώσουν εν μέσω πανδημίας κάποιοι εξώλης και προώλης

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Εδιωξαν τον Αρκουμανέα για να σώσουν Αδωνη & Σία

Το Μαξίμου δεν ήθελε να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ σε δίκη στελεχών του «αμαρτωλού» ΚΕΕΛΠΝΟ για τις 23 παράνομες προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν επί υπουργίας Αδωνη Γεωργιάδη

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Το «σχέδιο» Μητσοτάκη: lockdown και ρίξτε τις ευθύνες στους άλλους

Πλημμύρες, φωτιές, σεισμοί… Για όλα παντού το κυβερνητικό «σχέδιο» είναι οι αρμόδιοι να κρύβονται και να αποποιούνται τις ευθύνες τους

ΥΠΟΠΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ Ποιος καλύπτει τον Μένιο Φουρθιώτη;

Η καταγγελία για σκηνοθετημένη έκρηξη βόμβας και ο μάρτυρας που δεν κλήθηκε ποτέ για κατάθεση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Στο μικροσκόπιο η διαπλοκή των ΜΜΕ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ Οι αυξήσεις μας καίνε και η κυβέρνηση το… σκέφτεται

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Παράνομο δώρο €700 εκατ. στις τράπεζες

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Βαγγέλης Αποστόλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Σκαρπαλέζος

 

Tο docville:

Η αισθητική του δημόσιου χώρου και η Μαρία Κάλλας

Η ιστορικός-θεωρητικός τέχνης δρ Δωροθέα Κοντελετζίδου και ο καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο ΕΚΠΑ Μάνος Στεφανίδης μιλούν στην Αφροδίτη Ερμίδη και τον Παναγιώτη Φρούντζο για το γλυπτό της Μαρίας Κάλλας που πρόσφατα εγκαταστάθηκε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη σχέση μας με τον δημόσιο χώρο και τις εικαστικές παρεμβάσεις σε αυτόν.

Η Υρώ Μανέ συζητάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για τον ρόλο της Ερασμίας στον «Συμβολαιογράφο», τη «Ρένα» του Κορτώ, τα «Εγκλήματα», αλλά και για το «σύστημα που θωπεύει ψυχισμούς με βαθιά θέματα».

Το Φεστιβάλ Πριμαρόλια στο Αίγιο αναδεικνύουν την πολιτισμική ταυτότητα της περιοχής όπως διαμορφώθηκε από την τοπική καλλιέργεια της μαύρης σταφίδας. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Το 9o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης μιλάει με τον διευθυντή του Ματθαίο Φραντζεσκάκη και παρουσιάζει τις δράσεις της κινηματογραφικής γιορτής.

Συνάντηση με τον Νίκο Κουφάκη, εκδότη του οίκου Loggia, στο βιβλιοπωλείο του στο Κολωνάκι και συζήτηση με την Έμυ Ντούρου για τη γενναιότητα να είσαι νέος εκδότης στην Ελλάδα.

Δύο πρόσφατες εκδόσεις από τη σειρά Lux Orbis των εκδόσεων iWrite, «Μέλισσα. Η φωνή των Ελλήνων Διαφωτιστών από το 1821» και «Ο αμφιλεγόμενος ρόλος της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ελλάδα (4ος-21ος αιώνας)», αποκαλύπτουν τον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στον ελλαδικό χώρο διαχρονικά.

Με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες της νέας κινηματογραφικής δημιουργίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «Η τελευταία μονομαχία» ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης επιλέγει τις ταινίες στις οποίες αποθεώθηκε η πειστική δύναμη του ξίφους και του σπαθιού.

Στις 18 Οκτωβρίου 1981 το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές και πλέον  ο λαός μπορεί να μεθύσει με ουίσκι. Ο Παναγιώτης Φρούντζος γράφει για τη σύνδεση της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την αύξηση της κατανάλωσης ουίσκι.

Και, στην έκδοση των 4,5 ευρώ, ένα βιβλίο που θα συζητηθεί: Ο λαός δεν ξεχνά…

40 χρόνια μετά την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, την ιστορική στιγμή που ο λαός έβαλε τέλος στο μετεμφυλιακό κράτος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter