Ενέσεις… ηθικού από τον Στ. Θεοδωράκη σε μέλη και στελέχη του Ποταμιού

Ενέσεις… ηθικού από τον Στ. Θεοδωράκη σε μέλη και στελέχη του Ποταμιού

«Το Ποτάμι είναι χιλιάδες στελέχη και φίλοι … είναι ένα ζωντανό κόμμα με σπουδαίες προσωπικότητες και αληθινούς ανθρώπους», δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στη LIFO όπου μιλά «για όλα αυτά, που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες εις βάρος του Ποταμιού».

Όπως διατείνεται, «διέλυσαν την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, δεν διέλυσαν το Κίνημα μας. Το Ποτάμι είναι χιλιάδες στελέχη και φίλοι»! 

Για να αποδείξει τα λεγόμενά του ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «την ημέρα που έφυγαν ο Αμυράς και ο Ψαριανός, την ίδια μέρα πλημμύρισε το Ζάππειο στην εκδήλωσή μας για το Μακεδονικό». 

Και κατέληξε: «Όμως ο κόσμος βλέπει τους βουλευτές να φεύγουν και λένε “διαλύθηκαν”. Αν ερχόντουσαν στο Ζάππειο θα έλεγαν “εδώ είναι ένα ζωντανό κόμμα με σπουδαίες προσωπικότητες και αληθινούς ανθρώπους”».

Βέβαια η εικόνα μιας σχετικά μαζικής πολιτικής εκδήλωσης ολίγων εκατοντάδων ατόμων δεν αποτελεί και απόδειξη ότι στο κίνημα παραμένουν «χιλιάδες στελέχη και φίλοι»! Αυτό ασφαλώς θα κριθεί και σε επόμενες δημόσιες εκδηλώσεις του κόμματος και τελικώς στις ερχόμενες εκλογές.

Οψόμεθα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter