Ενημέρωση δεν κάνει, αλλά πάει στον Αυτιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ενημέρωση δεν κάνει, αλλά πάει στον Αυτιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Το βολικό και πάντα φιλόξενο στούντιο του ΣΚΑΪ και του Γιώργου Αυτιά επιλέγει ο Γιάννης Οικονόμου για να εμφανιστεί το πρωί του Σαββάτου, αφού προηγουμένως δεν πραγματοποίησε ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, παρότι τα θέματα για τα οποία η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες μετά από τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ είναι πάρα πολλά και σημαντικά.

Τον πανικό του Μεγάρου Μαξίμου μετά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που αποδόμησαν πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα περί «σκευωρίας Novartis» αποκαλύπτοντας το πραγματικό σκάνδαλο συνεχίζει να επιβεβαιώνει ο Γιάννης Οικονόμου, που μετά το ρεσιτάλ ψεύδους της Παρασκευής, ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το πρωί του Σαββάτου.

Σημειώνεται πως παρότι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης πραγματοποιεί ενημερώσεις των πολιτικών συντακτών κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, την περασμένη Πέμπτη αυτή αναβλήθηκε, καθώς βρισκόταν μαζί με τον πρωθυπουργό στη Μαδρίτη για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες εξ αναβολής ενημερώσεις, την Παρασκευή επέλεξε να μην πραγματοποιήσει ενημέρωση.

Αντί γι’ αυτό, με αναρτήσεις του συνέχισε να διασπείρει το ψεύδος της παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη αναφορικά με τα «δέκα πολιτικά πρόσωπα που άδικα και σκαιά στοχοποιήθηκαν μέσω της υπόθεσης Novartis», παρότι στο βούλευμα είναι ξεκάθαρο πως οι παραπομπές δεν  αφορούν καθόλου την υπόθεση, και ειδικά τη «σκευωρία».

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι έχει να πει από το φιλόξενο πλατό του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, και με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία, τον Γιώργο Αυτιά να τον ρωτάει «που είναι η σκευωρία» μετά τις αποφάσεις-κόλαφος της Δικαιοσύνης. Λογικά θα περιμένουμε για καιρό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter