Ενημέρωση χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις από Χρυσοχοΐδη

Ενημέρωση χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις από Χρυσοχοΐδη

Στις «αντίξοες συνθήκες» που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής απέδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί στη Δυτική Αττική, η οποία φλέγεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Δίχως διάθεση αυτοκριτικής, ή αναφοράς στα αποδεδειγμένα προβλήματα συντονισμού και διαχείρισης των δυνάμεων κατάσβεσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέφυγε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις, «ντριμπλάροντας» τις καταγγελίες που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα από πολίτες και τοπικούς αξιωματούχους, οι οποίοι κάνουν λόγο για ανικανότητα και αδυναμία διαχείρισης των πύρινων μετώπων από την πολιτεία.

Τοποθετούμενος για τα εναέρια μέσα και δη για το Beriev, η καθήλωση του οποίου τη Δευτέρα προκάλεσε έντονα ερωτήματα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι «το θέμα της ασφάλειας δεν μπορεί να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης». Παράλληλα, στη σημερινή ενημέρωση (όπου για ακόμη μία φορά δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους) τόνισε ότι την Τετάρτη επιχείρησαν όλα τα διαθέσιμα εναέρια μέσα στα Βίλια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter