Ένιο Μορικόνε στη Λάρισα

Ένιο Μορικόνε στη Λάρισα

Το Wisedog στη Λάρισα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος παρουσιάζει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Area #03 σε προβολή βίντεο που επιμελήθηκε ο Λευτέρης Μπαντζανούλης πλάνα του συνεργείου του σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε με στιγμιότυπα που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης στον ίδιο χώρο με τίτλο «Ennio Formes».

Στο βίντεο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται πλάνα από το mural «Sacco & Vanzetti» που βρίσκεται επί της οδού Σκυλοσόφου, καθώς επίσης και συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου κ. Παπακώστα σχετικά με την ιδέα γύρω από τη δημιουργία του πρώτου παγκόσμιου συλλόγου αφιερωμένου στον μεγάλο Ιταλό συνθέτη αλλά και πλάνα που παρουσιάζουν τα έργα της έκθεσης.

Την προβολή θα ακολουθήσει αναπαραγωγή από επιλεγμένα themes με την υπογραφή του Morricone στα Area #01 & Area #02, συνοδευόμενη από το cocktail Ennio, ενός apperitivo με διαχρονικές ιταλικές νότες, αφιερωμένο στον μουσικό συνθέτη, που έχει δημιουργηθεί από τους Σ. Δραγανιδάκη και Γ. Ζιώγα.

Η προβολή του βίντεο είναι ενταγμένη στη σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος προς τιμήν του μαέστρο με αφορμή την επίσκεψη μελών της οικογένειας, του παραγωγού του σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε, Τζάνι Ρούσο και του συγγραφέα και βιογράφου Αλεσάντρο ντε Ρόσα, σε τρεις ελληνικές πόλης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Λάρισα όπου έχει ιδρυθεί ο σύλλογος.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας και του Ιταλικού Ινστιτούτου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter