Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας στη Βαρβάκειο λόγω κορονοϊού

Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας στη Βαρβάκειο λόγω κορονοϊού

Νέα, ενισχυμένα μέτρα θα θεσπίσει για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της κρεαταγοράς και της ιχθυαγοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, από εδώ και στο εξής: «Ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα μπορεί πλέον να κάνει τις αγορές του τόσο στην Κρεαταγορά όσο και στην Ιχθυαγορά. Ο έλεγχος για την τήρηση του μέτρου θα γίνεται από την Δημοτική Αστυνομία σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Βαρβακείου.

Η είσοδος για τους πελάτες της Κρεαταγοράς θα γίνει μόνο από την οδό Αρμοδίου και η έξοδος μόνο από την οδό Αριστογείτονος. Η είσοδος για τους πελάτες της Ιχθυαγοράς θα γίνεται από την οδό Αθηνάς και η έξοδος από άλλη πόρτα επίσης στην οδό Αθηνάς. Με ευθύνη των σωματείων των επαγγελματιών στις εισόδους των δύο αγορών θα υπάρχει διαρκώς αντισηπτικό υγρό για να το χρησιμοποιούν υποχρεωτικά όλοι όσοι μπαίνουν ενώ όλοι οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να φορούν διαρκώς προστατευτικές μάσκες και γάντια».

Το ωράριο λειτουργίας της κρεαταγοράς και της ιχθυαγοράς θα είναι: 08:30 – 18:00 από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα είναι κλειστές.  Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η συστηματική απολύμανση όλων των χώρων της αγοράς που γίνεται μαζί με τον σχολαστικό καθαρισμό μετά το κλείσιμό της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter