Εννοείται πως και αυτό το ΠΣΚ ο Κυριάκος θα «αποδράσει»!

Εννοείται πως και αυτό το ΠΣΚ ο Κυριάκος θα «αποδράσει»!

Τι τα θες τι τα γυρεύεις… ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει θεσμό τις αποδράσεις του «Παρασκευοσαββατοκύριακου» και αν μπορεί να κολλήσει και ακόμα μια μέρα, ακόμα καλύτερα. Να ξεκουραστεί ένα τετραήμερο βρε αδελφέ! Εξάλλου η αναλογία τρεις μέρες εργασίας(λέμε τώρα), τέσσερις διακοπές δεν είναι κακό…

Και επειδή «έφαγε πολύ ξύλο» από ορισμένα μέσα ενημέρωσης που τον έλεγαν (και τον λένε) ανέμελο και τουρίστα, φρόντισε τώρα να καλύπτει τις αποδράσεις του και να τις δηλώνει ως «εργασία». Εξάλλου μπορεί στις αποδράσεις του να αυτοδιαφημίζεται, αρκεί να ελέγχεται η εικόνα.

Είτε πάει στη Μεσσηνία, το συνδυάζει με διακοπές, είτε πάει σε ένα νησί, πάλι διακοπές ή επιστροφή στα σπίτια του σε Κρήτη και Τήνο… για να ξεκουραστεί από το «υπερφορτωμένο» πρόγραμμά του…

Πήγε στην Αστυπάλαι για να εγκαινιάσει μερικές πρίζες και να προωθήσει τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα (συγκεκριμένης εταιρείας), και το είπε πρώτο πράσινο νησί, άσχετα αν είχε προηγηθεί η Τήλος με άλλη κυβέρνηση.

Αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στις διακοπές και το image του πρωθυπουργού…

Τώρα πάει να πρασινίσει άλλο νησί, τη Χάλκη με κουστωδία συμβούλων, χορηγών και παρατρεχάμενων, να την ανακηρύξει πρώτο GR-eco island της χώρας, να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο.

Την ίδια ώρα ωστόσο οι Έλληνες (και αυτοί που τον ψήφισαν και αυτοί που δεν τον ψήφισαν) αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και επίσης θα δεινοπαθήσουν το χειμώνα για να ζεσταθούν.

Εξάλλου και τη ΔΕΗ ξεπούλησαν στους ιδιώτες και τις λιγνιτικές μονάδες έκλεισαν χωρίς να εξασφαλίσουν την πλήρη κάλυψη της χώρας

Να μην συζητάμε για τις τιμές των προϊόντων και της διατροφής που εδώ δεν έβγαζες το μήνα με τις προηγούμενες, τώρα να δεις πως θα τον βγάζεις…

Όλα κι όλα όμως, για φιέστες και διακοπές είμαστε πρώτοι, για λόγια του αέρα περί πράσινων ανέμων και ενέργειας παίρνουμε βραβείο… Εξάλλου η ενέργεια έχει πολύ «ψωμί».

Μια εικονική πραγματικότητα προσπαθούν να μας δείξουν στις τηλεοράσεις που «ελέγχουν» μπας και ξαναβγούν…

Δεν τον κρατάει τίποτα στην Αθήνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν τον κρατάει το Μέγαρο Μαξίμου… Ούτε καν και ο υιοθετημένος Φιστίκης ή πιο «νεοφιλελεύθερα»… Peanut!

Υστερόγραφο: Τον έχουμε ικανό να παίρνει στο μέλλον και το σκύλο μαζί μετά από παρότρυνση των συμβούλων επικοινωνίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter