Ένοπλες ληστείες σε σουπερμάρκετ στη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο – Μία σύλληψη

Ένοπλες ληστείες σε σουπερμάρκετ στη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο – Μία σύλληψη

Μέσα σε διάστημα μισής ώρας σημειώθηκαν, το μεσημέρι, δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, στις περιοχές της Γλυφάδας και του Παλαιού Φαλήρου, από τους ίδιους δράστες, πιθανότατα, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, στις 12:40, τέσσερα άτομα  εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη στη Γλυφάδα κρατώντας όπλα και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές και έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Μισή ώρα αργότερα σημειώθηκε ανάλογη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο, επίσης από τέσσερις δράστες, που διέφυγαν με δύο μηχανές.

Ο ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη, στη Γλυφάδα, συνελήφθη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο δράστης επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε οπλισμός, καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού που αφαίρεσαν οι κακοποιοί από το σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter