Ένοπλος άνοιξε πυρ στη Βαλτιμόρη – Τρεις νεκροί, δύο σε κρίσιμη κατάσταση

Ένοπλος άνοιξε πυρ στη Βαλτιμόρη – Τρεις νεκροί, δύο σε κρίσιμη κατάσταση

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ με την αστυνομία να αναφέρει πως ένας ένοπλος κυκλοφορεί ελεύθερος αφού πρώτα είχε αρχίσει να πυροβολεί σε επιχειρηματικό πάρκο της πόλης το πρωί της Τετάρτης.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως από την επίθεση έχουν σκοτωθεί τρία άτομα, ενώ άλλα δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο επιχειρηματικό πάρκο Emmorton, περίπου 20 μίλια βορειοανατολικά της κεντρικής Βαλτιμόρης λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Παράλληλα, η Baltimore Sun μεταδίδει πως από ξεχωριστά περιστατικά πυροβολισμών στην πόλη (συμπεριλαμβανομένου του σκηνικού στο πάρκο Emmorton), υπάρχει ένας νεκρός και 6 τραυματίες, με την αστυνομία να ερευνά αν τα περιστατικά συνδέονται.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν μέσα στα κτίρια, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον ένοπλο δράστη συνεχίζεται.

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη 

Η αστυνομία κατονόμασε τον ύποπτο για τους πυροβολισμούς στο επιχειρηματικό πάρκο Emmorton στο Έτζγουντ και έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα. Ο Radee Labeeb Prince χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ η προειδοποίηση προς τους πολίτες είναι να αποφύγουν οποιοδήποτε άτομο του μοιάζει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter