Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Άμεση ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων των Δικαστικών Υπαλλήλων

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Άμεση ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων των Δικαστικών Υπαλλήλων

Ανακοίνωση σχετικά με τη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων όλης της χώρας εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με την οποία ζητεί να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις δικαστικών υπαλλήλων χωρίς να αναπληρώνονται με νέες προσλήψεις έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση ιδίως στα μεγάλα Δικαστήρια της χώρας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με αφορμή το από 18.11.2021 έγγραφο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων περί προκήρυξης τρίωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας για την Τρίτη 23.11.2021 από 12.00 έως 15.00, όπου ως πρώτο αίτημα προτάσσεται η κάλυψη όλων των οργανικών κενών δικαστικών υπαλλήλων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων υπενθυμίζει, ότι η υποστελέχωση των Δικαστηρίων από το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί μόνιμη παθογένεια του συστήματος απονομής Δικαιοσύνης, η οποία επηρεάζει πρωτίστως την ταχύτητά του. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις δικαστικών υπαλλήλων χωρίς να αναπληρώνονται με νέες προσλήψεις έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση ιδίως στα μεγάλα Δικαστήρια της Χώρας. Πάγιο αίτημα και της Ένωσής μας είναι η άμεση κάλυψη όλων των υφιστάμενων κενών στις θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων.

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter