Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων: Κινητοποίηση ενάντια στην αστυνομική βία

Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων: Κινητοποίηση ενάντια στην αστυνομική βία

Το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε την πορεία της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων που καλούσαν σε διαμαρτυρία για την άσκηση βίας από μέρους των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας. Δύο μέρες μετά την απαγόρευση της κινητοποίησης η Ένωση Παλαιστίνιων Εργαζομένων απευθύνει εκ νέου κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, στις 6 το απόγευμα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου.

Αφορμή τόσο γι αυτό όσο και για το προηγούμενο κάλεσμα αποτέλεσε η δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ ως εξόφθαλμο αποτέλεσμα της εκτεταμένης και τιμωρητικής χρήσης αστυνομικής βίας από πλευράς των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή του ιστορικού τεμένους Αλ Άκσα κατά την περίοδο του Ραμαζανιού.

«Θα αγωνιστούμε ενάντια στην εθνοκάθαρση που συντελείται αδιάκοπα εναντίον του λαού μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση του καλέσματος. «Είναι αδήριτη ανάγκη να επιτευχθεί η μοναδική πολιτική λύση: της σύστασης αυτόνομου, ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους σύμφωνα με τις πρόνοιες και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών» υπογραμμίζεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter