Ενοχλημένη η Μαρίνα Ψάλτη – Θέλουμε την ησυχία μας (video)

Ενοχλημένη η Μαρίνα Ψάλτη – Θέλουμε την ησυχία μας (video)

Επικοινωνώντας με την εκπομπή «Το Πρωινό» η Μαρίνα Ψάλτη διέψευσε πως ο Γιάννης Φέρτης έχει Αλτσχάιμερ απαντώντας στην ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού.

«Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», αυτά ήταν τα λόγια της συζύγου του ηθοποιού και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι κατά πόσο έχει κάποιος το δικαίωμα, ακόμα κι αν τα κίνητρα του είναι τα πιο αγαθά, να δημοσιοποιεί τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των άμεσα ενδιαφερομένων.

Τις προηγούμενες ημέρες η Κάκια Ιγερινού, φίλη και συνάδελφος του Γιάννη Φέρτη ανήρτησε την παρακάτω δημοσίευση: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους καλλιτεχνικούς κύκλους και τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν. Η διάψευση, όμως, της Μαρίνας Ψάλτη δεν αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζητήσεις. Μετά, το «Θέλουμε την ησυχία μας» είναι ξεκάθαρο πως η οικογένεια που έχει και τον μόνο λόγο θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε δημοσιότητα και πολύ καλά κάνει.

Πολλές φορές στην προσπάθεια μας να γλυκάνουμε τα συναισθήματα μας προσπερνούμε τα συναισθήματα των άλλων και την επιθυμία τους για ιδιωτικότητα και απόσταση.

Ό,τι κι αν συμβαίνει με την υγεία του Γιάννη Φέρτη να είναι περαστικό και με το καλό να γυρίσει στο θέατρο που τόσο τον έχει ανάγκη κι ας σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειας για ησυχία!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter