Ένοχο δήλωσε το «ζευγάρι του τρόμου» – Είχαν φυλακισμένα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους

Ένοχο δήλωσε το «ζευγάρι του τρόμου» – Είχαν φυλακισμένα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους

Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια, ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν, που κατηγορούνται ότι κρατούσαν φυλακισμένα κι αλυσοδεμένα για χρόνια και κακοποιούσαν τα 13 παιδιά τους στο «σπίτι του τρόμου», στην πόλη Πέρις, δήλωσαν σήμερα ένοχοι και παραδέχθηκαν ότι βασάνιζαν τα θύματά τους, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές υπηρεσίες του Ριβερσάιντ.

Η μία από τις κόρες τους, ηλικίας 17 ετών εκείνη την περίοδο, προειδοποίησε τις αρχές τον Ιανουάριο του 2018, αφού κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι, πηδώντας από ένα παράθυρο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ορισμένα από τα παιδιά τους, ηλικίας σήμερα από 3 έως 30 ετών, αλυσοδεμένα σε ένα κρεβάτι, μέσα στις ακαθαρσίες τους, ενώ υπέφεραν από υποσιτισμό.

Ο 57χρονος και η 50 σύζυγός του, που κατηγορούνται για τουλάχιστον 100 εγκληματικές ενέργειες, προέβησαν σε αυτή τη δήλωση ενοχής στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τους εισαγγελείς να εκτίσουν το λιγότερο ποινές κάθειρξης 25 ετών έκαστος.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν θα δικαστούν και θα εκτίσουν ποινές ισόβιας κάθειρξης, εκτός εάν γίνει δεκτό το αίτημά τους για αποφυλάκιση υπό όρους έπειτα από 25 χρόνια στη φυλακή.

«Πρόκειται για μία από τις χειρότερες υποθέσεις κακοποίησης παιδιών που έχω ποτέ χειριστεί» δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Ριβερσάιντ Μάικλ Χέστριν.

Το ζευγάρι είχε αρχικά δηλώσει αθώο στις κατηγορίες σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα θύματα δεν τρέφονταν σωστά, δεν τους πρόσφεραν βασική υγιεινή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τους επιβάλονταν σκληρές τιμωρίες όταν για παράδειγμα σπαταλούσαν νερό για να πλύνουν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό.

Οι γονείς του Ντέιβιντ Τέρπιν, ο Τζέιμς και η Μπέτι Τέρπιν από τη Δυτική Βιρτζίνια, είχαν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους σε ΜΜΕ ότι ο γιος τους κι η νύφη τους ήταν ένα βαθιά θρησκευόμενο ζευγάρι, που δίδασκε τα παιδιά του σε κατ’ οίκον εκπαίδευση και τους είχε επιβάλει να αποστηθίσουν τη Βίβλο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter