Ένταλμα σύλληψης για Μαρινάκη αλλά και Καμμένο για τους τραμπουκισμούς στη Μήλο

Ένταλμα σύλληψης για Μαρινάκη  αλλά και Καμμένο για τους τραμπουκισμούς στη Μήλο

H Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισόδιο στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, αλλά και όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το περιβάλλον Καμμένου, ο Μαρινάκης και μεγάλος αριθμός μπράβων του πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους του, όταν έγινε αντιληπτός στο λιμάνι του Αδάμαντα. Όταν η σύζυγός του βγήκε στο λιμάνι διαμαρτυρόμενη, ένας μπράβος του Μαρινάκη βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα.

Αμφότεροι πάντως δεν έχουν εντοπιστεί. Έτσι λοιπόν, μεταξύ αστακομακαρονάδας και σαμπάνιας, επιβαίνοντες στις θαλαμηγούς τους, παίζουν κρυφτούλι με τις λιμενικές αρχές στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, εκθέτοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους θεσμούς της Πολιτείας…

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα εντάλματα σύλληψης:

Ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου

Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατά της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας και γνώστης δικηγόρου Έλενας Τζούλη.

Πηγή: zougla.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter