Εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Τζήλου

Εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Τζήλου

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Η δικογραφία ανατέθηκε εδώ και ημέρες σε τακτική ανακρίτρια και έχουν εκδοθεί ήδη εντάλματα σύλληψης τόσο για τον 46χρονο Δ.Μ. που έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όσο και για τον 28χρονο Χ.Π.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως τελικά δεν υπήρξε ολιγωρία από την πλευρά της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Λάρισας και οι διαδικασίες για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης ήταν χωρίς χρονοτριβή. Είναι προφανές πως ο βασικός ύποπτος της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή, ο Δ.Μ., φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό λίγες ημέρες ή και ώρες μετά το περιστατικό.

Για την υπόθεση στις 29 Ιανουαρίου η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος ημεδαπού, διαιτητή ποδοσφαίρου, τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρισα. Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες της επίθεσης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων…».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter