Ενταση με Μαρινάκη στην Τούμπα (Video)

Ενταση με Μαρινάκη στην Τούμπα (Video)

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού Χεσούς Χιλ Μανθάνο στο ντέρμπι της Τούμπας επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Παπ Αμπού Σισέ και Βασίλης Τοροσίδης, διαφώνησαν με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του πρώτου σε ball boy, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου, Μάκης Γκαγκάτσης και Παντελής Κωνσταντινίδης, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ένταση υπήρξε και πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ θέλησε να πάει στα αποδυτήρια για να τσεκάρει πως όλα είναι εντάξει, όμως δεν είχε διαπίστευση από την Σούπερ Λίγκα και ένας αστυνομικός του ζήτησε να πάει στη σουίτα.

 Εκεί δημιουργήθηκε ένταση, με τον Μαρινάκη να σπρώχνει τον αστυνομικό και να λέει πως αν δεν τον αφήσουν να πάει στα αποδυτήρια, θα μείνουν εκτός και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στο περιστατικό παρενέβη ο Γιώργος Σαββίδης και λειτούργησε πυροσβεστικά για να εκτονωθεί η κατάσταση. 

Σαββίδης για Μαρινάκη: “Δεν είναι δική μου δουλειά”

Ψυχραιμία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος συνέστησε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μιλώντας στη κάμερα της Nova αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, όπως και οι παίκτες μας. Παίξαμε φανταστικά και το αποδείξαμε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους παίκτες που πάλεψαν σήμερα για τη νίκη», είπε αρχικά το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην ερώτηση «αν είναι ο ΠΑΟΚ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», απάντησε λέγοντας πως «το αξίζουμε και το δείχνουμε στο γήπεδο κάθε ημέρα».

Σε ό,τι αφορά στην ένταση που προκλήθηκε όταν ο Μαρινάκης πήγε να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας, υποστήριξε: «Δεν είναι δική μου δουλειά όσα έγιναν με τον Μαρινάκη. Εγώ προσπάθησα να τον βάλω μέσα, δεν με προκάλεσε κανένας στο Καραϊσκάκη και ήθελα να ανταποδώσω την φιλοξενία. Δεν τον άφησαν οι υπεύθυνοι του αγώνα να μπει στον αγωνιστικό χώρο».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: sdna.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter