Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ένταση μεταξύ του πρωθυπουργού και δημοσιογράφων στην Κρήτη (video)

Φωτογραφία του Andrea Bonetti

Ένταση προκλήθηκε στο Δημαρχείο Φαιστού μεταξύ του πρωθυπουργού και των δημοσιογράφων από το νησί που κάλυπταν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο νησί.

Αφορμή για την ένταση ήταν η απαίτηση των δημοσιογράφων να παραμείνουν εντός της αιθούσης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκριμένα, μόλις ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας οι δημοσιογράφοι, οπερατέρ και φωτογράφοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, γεγονός που ανάγκασε τον πρωθυπουργό φανερά εκνευρισμένο να τους πει ότι τις συσκέψεις τις κάνει κεκλεισμένων των θυρών και αν θέλουν ενημέρωση να καλέσουν τον ίδιο στις εκπομπές τους. «Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να αποχωρήσει», είπε ο κ. Τσίπρας , ενώ απευθυνόμενος και σε αγρότες που του είπαν πως αν αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι θα αποχωρήσουν και εκείνοι τους απάντησε: «όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.