Ένταση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ

Ένταση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ

Πυρά κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης εξαπέλυσαν βουλευτές της ΝΔ αναφορικά με τον τρόπο κάλυψης του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη. «Η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε, εσείς είχατε ρίξει μαύρο», ήταν η οργισμένη αντίδραση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρολιάκο.

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, με αφορμή την αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τρόπο που η ΕΡΤ κάλυψε το συλλαλητήριο. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, κατήγγειλε πως η ΕΡΤ αποσιώπησε το «τεράστιο παγκόσμιο γεγονός» του συλλαλητηρίου, ζητώντας να σταλθεί επιστολή δυσαρέσκειας στην ΕΡΤ 3. «Να στείλουμε τη δυσαρέσκεια μας -μην πω κάτι διαφορετικό- προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο» είπε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την αξιωματική αντιπολίτευση, Σάββας Αναστασιάδης.

Στις επικρίσεις των βουλευτών της ΝΔ προς τη Δημόσια Τηλεόραση απάντησε πρώτος ο πρόεδρος της Επιτροπής και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τονίζοντας πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ 3 λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτοδύναμα. Με περισσότερη ένταση τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος υπενθύμισε ποιος είχε ρίξει «μαύρο» στη Δημόσια Τηλεόραση. Ο κ. Σκουρολιάκος υποστήριξε πως η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε και κατέληξε επισημαίνοντας πως «το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ λειτουργεί, ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει “μαύρο”».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter