Ένταση στη Βουλή: Ναζιστικό σύνθημα χρησιμοποίησε ο Μπούγας (Video)

Ένταση στη Βουλή: Ναζιστικό σύνθημα χρησιμοποίησε ο Μπούγας (Video)

«Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει γη» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ από το βήμα της Ολομέλειας για να επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για κακή τύχη του Γιάννη Μπούγα, το ίδιο ναζιστικό σύνθημα φώναζε ο Άδωνις Γεωργιάδης την εποχή που βρισκόταν στο ΛΑΟΣ.

Απαντώντας στον Παύλο Πολάκη που επανέλαβε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέψει στην εξουσία «θα είναι αλλιώς», ο Γ. Μπούγας έκρινε σκόπιμο να ερμηνεύσει τα λεγόμενα του πολιτικού του αντιπάλου με το σύνθημα του Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και τρέμει η γη».

Αυτομάτως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσαν τους τόνους, ζητώντας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της πλειοψηφίας να ανασκευάσει. Μέχρι και ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χαράλαμπος Αθανασίου, κάλεσε τον Γ. Μπούγα να ανακαλέσει. Ωστόσο, εκείνος επέμεινε, κάνοντας λόγο για ερμηνεία των λεγόμενων του Π. Πολάκη.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ναζιστικό σύνθημα φώναζε και ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης την εποχή που βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το γεγονός αυτό υπενθύμισε και ο Π. Πολάκης, ζητώντας από τον Γ. Μπούγα να πάρει πίσω τα λόγια. «Ανακαλέστε αλλιώς θα με αναγκάσετε να βάλω σε ανοιχτή ακρόαση τον Άδωνη Γεωργιάδη όταν τραγουδούσε σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ» είπε, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της συμπολίτευσης να απαντά ότι επ΄ουδενί δεν εννοούσε πως ο κ. Πολάκης διέπεται από τέτοιες λογικές

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter