Ενταση στο «Καραϊσκάκη», με δακρυγόνα και καταγγελία ότι αστυνομικός χτύπησε τον Καπίνο!

Ενταση στο «Καραϊσκάκη», με δακρυγόνα και καταγγελία ότι αστυνομικός χτύπησε τον Καπίνο!

Ενταση και επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού με τις αστυνομικές δυνάμεις επικράτησε μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ.

Η ένταση ξεκίνησε στη φυσούνα του γηπέδου όταν οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να πλησιάσουν τους διαιτητές ενώ παράγοντες των «ερυθρολεύκων» τους εξέφραζαν τις διαμαρτυρίες τους για τις υποδείξεις τους στο παιχνίδι. Κάποιοι άλλοι οπαδοί από την θύρα των οργανωμένων προσπάθησε να πλησιάσει τα δημοσιογραφικά θεωρεία αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, που δεν δίστασαν να ρίξουν και δακρυγόνα κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Μέσα σε όλα ήρθε και καταγγελία του Ολυμπιακού ότι χτυπήθηκε από αστυνομικό μέσα στον πανικό που επικρατούσε ο Στέφανος Καπίνο!

Καταγγελίες για ξύλο από τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια!

Ο Στέφανος Καπίνο κατήγγειλε στους δημοσιογράφους, την επίθεση των ΜΑΤ στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν βγαίνουμε και ζούμε τέτοια πράγματα. Όλοι είμαστε σε κατάσταση σοκ. Τα ΜΑΤ ήταν έξω από τα αποδυτήρια και χτυπούσαν τους πάντες. Εγώ είδα κάποια στιγμή να τα ΜΑΤ να χτυπάνε. Τι να πω; Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Κανείς δεν ήξερε τι να πει».

Την ίδια ώρα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κ. Καραπαπάς κατήγγειλε ότι ξυλοδαρμό παικτών και φροντιστών από τα ΜΑΤ: «Μόλις τελείωσε ο αγώνας διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια και χτύπησε τους πάντες, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, απλούς ανθρώπους που μεταφέρουν πετσέτες ανθρώπους του μεροκάματου, χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο, απέκλεισαν τη μονάδα αθλητικής βίας που ήθελε να μπει μέσα να μάθει τι συμβαίνει για κάποιον λόγο. Όσα έγιναν μοιάζουν με επεισόδια που θα συνέβαιναν μόνο στη χούντα! Το πιο σοβαρό είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter