Ένταση μεταξύ Πιπιλή και Αναγνωστοπούλου – Σκουρολιάκου στη Βουλή: «Δεν θα μας τρομοκρατείτε» (Video)

Ένταση μεταξύ Πιπιλή και Αναγνωστοπούλου – Σκουρολιάκου στη Βουλή: «Δεν θα μας τρομοκρατείτε» (Video)

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού για τη μετατροπή των πέντε κορυφαίων μουσείων της χώρας σε Ν.Π.Δ.Δ. στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Τα σχόλια εκτός μικροφώνου και -όπως επισήμανε ο Πάνος Σκουρολιάκος- οι μορφασμοί της Φωτεινής Πιπιλή στάθηκαν η αφορμή για να ανάψει το φιτίλι ανάμεσα στους δύο τομεάρχες Πολιτισμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης και Μενδώνη κάνουν «μαγαζιά» της κυβέρνησης τα δημόσια μουσεία

Την ώρα που η Σία Αναγνωστοπούλου βρισκόταν στο βήμα, διέκοψε ξαφνικά την τοποθέτησή της για να δώσει τον λόγο στην Φ. Πιπιλή εξαιτίας όσων φέρεται να σχολίαζε εκτός μικροφώνου η βουλευτής της συμπολίτευσης. «Κύριε πρόεδρε, δεν θα δημιουργούν μονίμως τέτοιου είδους κλίμα» είπε η κ. Πιπιλή και ισχυρίστηκε ότι συνομιλεί χαμηλόφωνα και κρατά σημειώσεις.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Π. Σκουρολιάκος. «Σας είδα κι εγώ, ανταλλάσσατε μορφασμούς με την υπουργό» υποστήριξε, ζητώντας από τη «γαλάζια» βουλευτή να του απευθύνεται στον πληθυντικό. Τότε, η Φ. Πιπιλή αντέτεινε σε υψηλούς τόνους: «Προσέξτε καλά την επιθετικότητά σας».

«Αν νομίζετε ότι θα τρομοκρατείτε συνέχεια τους συναδέλφους σας, κάνετε τεράστιο λάθος» ανταπάντησε η Σ. Αναγνωστοπούλου, με τη μίνι σύρραξη να λήγει εκεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter