Ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Αντεγκλήσεις και διακοπή της διαδικασίας

Ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Αντεγκλήσεις και διακοπή της διαδικασίας
Με την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού τον Φεβρουάριο του 2010 στο θέατρο «Μουσούρη», αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Η κατάθεση της μάρτυρα, έχει αργήσει χαρακτηριστικά να ξεκινήσει καθώς προκλήθηκε ένταση από την τοποθέτηση του δικηγόρου της, ο οποίος σχολίασε ότι ο Πετρος Φιλιππίδης έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ λόγω καταγγελιών εις βάρος του «για πράξεις που αντιβαίνουν το κοινό αίσθημα δικαίου. Πρόκειται για πολυάριθμες καταγγελίες σε βάρος του, κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου και πράξεις βίας σε βάρος συναδέλφων του ηθοποιών, οι οποίες έχουν τελεστεί διαχρονικά», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για μια καταγγελία για βιασμό από γνωστή ηθοποιό πριν 16-17 χρόνια η οποία είναι μέρος της δικογραφίας.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου με τη σειρά τους έλαβαν τον λόγο και δημιουργήθηκε ένταση αφού ζήτησαν να μη γίνονται τέτοιες αναφορές για ζητήματα που δεν έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, αλλά και πως η απόφαση του ΣΕΗ ήταν «άνευ νοήματος», αφού ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως αποχωρεί από τον χώρο της υποκριτικής.
Η ένταση και οι αντεγκλήσεις που ακολούθησαν οδήγησαν σε νέα διακοπή του δικαστηρίου, πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της η δεύτερη μάρτυρας.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter